Published On: Soare, Ian 22nd, 2012

Parteneriat intre institutii de invatamant din Braila si scoli din Spania

Share This
Tags

De-a lungul acestei saptamani, Braila va fi gazda unui schimb de experienta cu o comunitate din Spania. Noua profesori din Galicia, Spania, vor participa la cursurile si programele culturale derulate de Liceul Teoretic “Nicolae Iorga”, Colegiul Economic “Ion Ghica”, Casa Corpului Didactic si Inspectoratul Scolar Judetean.

Proiectul “Adquisicion y optimizacion de recursos”, din cadrul proiectului “Leonardo da Vinci” se desfasoara intre 22-28 ianuarie si are ca principale obiective achizitionarea si optimizarea resurselor de predare utilizate in sistemul de invatamant din Romania, formarea initiala, profesionala si cea continua. Institutiile din Braila au ca parteneri la acet proiect IES A Xungueria, IES A Sangrina si IES A Francisco Davina Rey.

Persoana de contat a Centrului de Formare Profesionala din Spania este Jose Luis Gonzales Entenza.

Proiectul isi propune sa colecteze informatii cu privire la optimizarea resurselor materiale, sa afle cum si cine cumpara produsele, cum sunt acestea distribuite si prin ce forma ajung la centrele educative.

Contractul a fost semnat in urma cu 6 luni de grupul profesoral care va participa la aceasta experienta.

Deschiderea va avea loc pe data de 23 ianuarie , la orele 10.00, in cadrul Liceului Teoretic “Nicolae Iorga” in sala amfiteatru.

Madalina Meirosu

Comentarii

comentariu

About the Author

-