Published On: mar, Ian 17th, 2012

Noi locuri de munca in UE pentru braileni

Share This
Tags

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila aduce la cunostinta persoanelor care doresc sa ocupe un loc de munca in UE faptul ca, la aceasta data, prin intermediul retelei EURES, sunt puse la dispozitie de catre angajatorii din Germania, Norvegia, Danemarca, Belgia, 922 locuri de munca vacante. Astfel cei care vor sa ocupe un loc de munca in Germania pe functia de asistent medical generalist trebuie sa aplice pentru acest post pana la 31 ianuarie. Tot pentru Germania mai sunt disponibile 16 posturi de medici, 76 de asistenti medicali si ingrijitori de persoane in varsta, 30 de posturi de sudor, 36 de posturi pentru cei specializati in mecatronica si tot atatea pentru ocupatia de stivuitor, 56 de joburi pentru electricieni, 68 pentru soferi pe camion. Totodata mai sunt 38 de locuri disponibile pentru cei ce vor sa lucreze in domeniul hotelier, 24 de posturi pentru bucatari, in domeniul software sunt disponibile 44 de posturi iar cei care vor sa ocupe un loc pe functia de agent call center sunt disponibile un numar de 16 posturi. In domeniul ingineriei, brailenii pot aplica pentru functia de inginer cu specializare in domeniul ingineriei electrice, automatice si mecanice, aici gasindu-se un numar de 56 de posturi libere dar si pentru functia de inginer de proiectare unde sunt 36 de posturi disponibile. Pentru ocuparea locurilor de munca in Germania, brailenii trebuie sa stie ca angajatorii solicita cunostinte medii de limba germana si ca trebuie sa aplice pentru postul dorit pana la data de 12 martie 2012.

De asemenea AJOFM Braila mai prezinta locuri disponibile in Norvegia, un numar de 250 de posturi pentru functia de ghid turistic si un post de bucatar specializat in prepararea de sushi. Doritorii post aplica pentru aceste posturi pana la data de 16 ianuarie.

Pentru un post in Danemarca, brailenii dispun de un numar de 25 de posturi pentru lucratori calificati in ferme de crestere a animalelor, de cultivare a legumelor si fructelor si in sere si de un numar de 75 de posturi disponibile pentru lucratorii necalificati in ferme de cultivare a fructelor si a legumelor. Angajatorii danezi solicita cunostinte medii de limba engleza iar aplicarea pentru un post se face pana la data de 1 martie.

De asemenea belgienii pun la dispozitie un numar de 5 posturi de asistenti medicali si solicita cunostinte de limba franceza. Cererile pentru ocuparea unui post in Belgia se pot depune pana la data de 30 matrie 2012.

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, prin intermediul structurilor sale teritoriale, ofera servicii de mediere a muncii în Uniunea Europeana si Spatiul Economic European  în calitatea sa de membru EURES.

Persoanele interesate care au domiciliul in judetul Braila pot obtine informatii suplimentare la sediul A.J.O.F.M. Braila, din municipiul Braila, b-dul Dorobantilor, nr.603-605, parter, Compartiment EURES, la telefon 0239/611386, 0239/611519, e-mail: br_eures@ajofm.anofm.ro, cat si pe site-ul: www.eures.anofm.ro.

Ana-Maria Niculescu

Comentarii

comentariu

About the Author

-