Published On: mar, Ian 17th, 2012

Neatentia produce pagube

Share This
Tags

In cel de-al doilea weekend al anului 2012, angajatii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Dunarea” Braila au avut parte de numeroase solicitari soldate cu o victima.

Se pare ca data de 13 ianuarie i-a purtat ghinion unei batrane din satul Silistraru, comuna Traian. In jurul orelor 13.00, Detasamentul 2 de pompieri Braila a fost anuntat, in urma unui apel de urgenta la 112, ca o casa a fost cuprinsa de flacari. Astfel, cand au ajuns la locul incidentului, au aflat ca incendiul a fost provocat de jarul cazut din soba, din neatentia batranei. In timp ce stingeau focul, pompierii au gasit-o pe proprietara decedata pe podeaua unei incaperi.

Detasamentul 1 de pompieri Braila, a intervenit, pe 14 ianuarie, la orele 15.00, pentru stingerea unui incendiu provocat de un cos de fum deteriorat, din satul Baldovinesti, comuna Vadeni. O suprafata de 25 metri patrati, din acoperis, a ars, iar apa folosita pentru stingere a distrus tavanul din cateva camere.

Pe 15 ianuarie, la 18.30, Detasamentul 1 de pompieri a intervenit la stingerea unui incendiu provocat de aceasta data in comuna Vadeni, din cauza unui scurtcircuit produs la instalatia electrica, iar in jurul orelor 19.40, au actionat la stingerea unui inendiu chiar in municipiu, pe strada Pietatii, la un garaj nefolosit.

(M.M.)

Comentarii

comentariu

About the Author

-