Published On: mie, Ian 4th, 2012

Miracolul de pe Facebook

Share This
Tags

* Cum s-a vindecat o femeie cu ajutorul celor 300 de prieteni de pe reteaua de socializare * O femeie a reusit sa se vindece de o afectiune dupa ce a dus la indeplinire un plan pe care l-a pus la cale anul trecut, in noaptea de Revelion * video pe www.infobraila.ro

Arlynn Presser (55 de ani) a intalnit in totalitate 292 de persoane din ianuarie 2011, vizitand nu mai putin de 51 de orase din intreaga lume, informeaza Daily Mail. Mama a doi copii, femeia s-a luptat cu teama de a iesi in locuri publice toata viata, dar in urma cu 5 ani aceasta s-a agravat, iar femeia nu a mai iesit deloc din casa.

In momentul in care a fost prea speriata pentru a lua parte la festivitatea de absolvire a fiului sau, femeia a realizat ca trebuie sa infrunte agorafobia. “Doream sa fac ceva extrem care sa-mi schimbe viata, dar nu stiam ce. Apoi, intr-o noapte, vorbeam cu un prieten pe Facebook care se despartise recent de prietena lui. Era atat de suparat incat am vrut sa il vad si sa-l scot afara la o bere.

In momentul acela mi-a venit ideea. De ce sa nu-mi vizitez toti prietenii de pe Facebook? Ne comportam ca si cum prietenii nostri de pe internet nu sunt reali, dar de ce sa nu ne ducem si sa-i cunoastem in persoana?”, a sustinut Arlynn Presser. Pentru a-si duce la capat misiunea, femeia a cheltuit nu mai putin de 30.000 de lire sterline, ajungand in 11 tari.

“Ma simt ca si cum as putea sa fac orice, este intr-adevar incredibil. Au fost, desigur, persoane de care nu am putut da sau care nu au dorit sa ia parte la proiect, dar am vazut aproape 90% dintre prieteni. Intreaga experienta a fost terifianta, dar am invatat cum sa ma descurc cu teama pe care o am si aceasta era ideea. Noua mea rezolutie pentru acest an este sa folosesc ceea ce am invatat pentru a ajuta alte persoane care sufera de agorafobie”, a precizat Presser.

La inceputul anului, ea a vizitat majoritatea prietenilor sai din Statele Unite, in octombrie luand decizia de a-i intalni pe cei din strainatate. Impreuna cu fiul sau Joseph, Arlynn a zburat in Coreea, Taiwan, Filipine, India, Italia, Austria, Germania si in final Marea Britanie. “Sufeream de atacuri de panica la inceput, dar fiul meu m-a ajutat sa trec peste ele. Nu as fi reusit fara el”. Arlynn sustine ca va continua sa pastreze legatura cu prietenii sai de pe Facebook si ca va dori din nou sa ii intalneasca in persoana.

Comentarii

comentariu

About the Author

-