Published On: mie, Ian 18th, 2012

Minori cercetati penal pentru talharirea altor minori

Share This
Tags

In cauzele inregistrate in evidentele cu autori necunoscuti, politistii de la Biroul de Investigatii Criminale – linia de munca „Violenta” au continuat cercetarile si au stabilit ca principalii suspectati de comiterea a doua infractiuni de talharie sunt trei minori: R.M. (17 ani) si P.D. (14 ani), ambii din satul Scortaru Vechi, comuna Tudor Vladimirescu si A.G. (16 ani), din Municipiul Braila.

In urma cercetarilor efectuate de organele de politie si pornind de la reclamatia lui I.D. (43 de ani), din municipiu, inregistrata in data de 27 decembrie 2011, prin care sesiza ca trei tineri necunoscuti i-au sustras fiului sau in varsta de 13 ani si unui prieten in varsta de 10 ani, telefoanele mobile, in timp ce se aflau in fata scarii blocului in care locuieste, s-a mai stabilit ca cei trei suspecti, prin amenintare, au mai sustras de la alti doi minori doua telefoane mobile si suma de 8 lei.

Prejudiciul a fost estimat la valoarea totala de 450 de lei si recuperat in proportie de 80% de politisti.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de talharie, R.M. si P.D. au fost depistati si condusi la sediul Politiei Municipiului Braila pentru cercetari, iar verificarile pentru depistarea lui A.G., care se sustrage cercetarilor, se continua.

Fata de cei trei faptuitori s-a hotarat inceperea urmaririi penale, R.M. fiind retinut pe ordonanta, pentru 24 de ore, si incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Braila. Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Braila l-au prezentat pe 18 ianuarie instantei de judecata, cu propunere de arestare preventiva. (M.M.)

Comentarii

comentariu

About the Author

-