Published On: mie, Ian 4th, 2012

Ministrul Apararii trebuie sa-si respecte promisiunea:DEMISIA

Share This
Tags

* Ii cere deputatul PNL de Braila, Diana Tusa

O minciuna crasa in loc de La multi ani! Cu aceasta i-a intampinat Guvernul Basescu – Boc – Udrea pe cei cu pensii militare. Fostii militari au aflat din deciziile de pensie primite in aceste zile ca de fapt pensiile lor vor fi mai mici de la 1 ianuarie 2012.

Anul trecut pensionarii militari au primit din partea ministrului Gabriel Oprea promisiunea ca nici o pensie sub 3000 de RON nu va scadea. Mai mult, pensionarii militari au primit peste vara de la ministru si scrisori personalizate prin care erau informati ca pensia lor va creste.

“Iata insa ca acum totul se dovedeste a fi o mare minciuna! si cum un rau nu vine niciodata singur, oamenilor le vor scadea pensiile si mai mult deoarece sunt obligati sa returneze diferenta considerata de oficiali a fi incasata pe nedrept. Consider ca acesti oameni NU merita un astfel de tratament degradant. Dupa o viata in slujba tarii NU e normal sa primesti doar dispret si bataie de joc din partea celor pusi sa-ti apere interesele. In calitate de parlamentar al Opozitiei solicit demisia ministrului Apararii, Gabriel Oprea, demisie pe care de altfel a si promis ca si-o va da in cazul in care o sigura pensie va scadea. De asemenea, sunt alaturi de cei care vor sa-si caute dreptatea in justitie in tara sau in afara ei!”, a declarat deputatul PNL de Braila, Diana Tusa.

Comentarii

comentariu

About the Author

-