Published On: Soare, Ian 22nd, 2012

Meci incheiat la spital pentru extrema braileana

Share This
Tags

*Antrenorul Ioan Baban a confirmat pentru Infobraila ca Ramona Constantinescu este indisponibila pentru meciul de sambata.

In urma meciului constroversat dintre Corona Brasov si HC Dunarea Braila, ataculu dur al brasovencelor a lasat urme asupra gruparii de la Dunare.  Accidentata in timpul meciului de sambata, extrema echipei brailene, Ramona Elena Constantinescu, a necesitat ingrijiri medicale urgente. Transportata direct de la meci la Spitalul din Brasov, medicii i-au facut investigatii la coloana, supunand-o unei examinari sub forma unei radiografii la coloana cervicala, cu toate ca aceasta avea contuzie craniana evidenta si nu acuza dureri in zona spatelui. Ajunsa in acea seara in Braila, membra echipei HC Dunarea s-a prezentat in jurul orelor 22.00 la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Braila, unde medicii i-au facut investigatii amanuntite, diagnosticand-o astfel cu “traumatism cranio-celebral minor cu plaga parietala stanga”. In cosecinta personalul medical i-a toaletat plaga si a suturat-o, nefiind necesara internarea peste noapte.
In urma accidentarii, extrema clubului brailean nu are voie sa faca efort fizic timp de o saptamana, ceea ce inseamna ca brailenii nu se pot baza pe contributia ei in cadrul partidei cu CSM Bacau 2010 de pe 28 ianuarie.

Ana-Maria Niculescu

Comentarii

comentariu

About the Author

-