Published On: joi, Ian 12th, 2012

Locuri disponibile pentru meditatiile gratuite de matematica

Share This
Tags

Tinand cont ca in fiecare an s-au inregistrat rezultate slabe la matematica, si anul acesta se vor organiza, in Braila, meditatii gratuite la acest obiect. In anul 2012 domnul profesor Gheorghe Cautes din cadrul Facultatii de Inginerie Braila, organizeaza sedinte gratuite la matematica pentru elevii claselor a XII-a, care vor sa-si imbogatesca cunostinzele in ceea ce priveste aceasta materie si vor sa obtina rezultate deosebite la examenul de bacalaureat.

Pregatirile se vor desfasura miercurea, incepand cu ora 17.00, in una din salile institutiei, si domnul conferentiar doctor matematician Cautes nu va face diferente intre elevii mai bine sau mai slab pregatiti. Pe durata orelor de pregatire elevii vor discuta liber cu profesorul in ceea ce priveste  rezolvarea problemelor, dar si a lipsurilor care le au. Elevii se vor baza pe notiunile teoretice predate in clasa atunci cand domnul profesor le explica metodele de rezolvare ale problemelor, iar metoda protrivita in rezolvarea acestora ramane la alegerea elevilor.

De remarcat este faptul ca, datorita ordinii impuse de Ministerul Educatiei in desfasurarea bacalaureatului, elevii sunt mult mai interesati de aceste pregatiri.

Din totalul de 80 de locuri puse la dispozitia elevilor, doar 30 au fost ocupate, restul de 50 ramanand pana in prezent libere. (M.M.)

Comentarii

comentariu

About the Author

-