Published On: vin, Ian 6th, 2012

Locuintele unor braileni au fost perchezitionate vineri dimineata

Share This
Tags

Vineri, la prima ora a diminetii, echipaje de mascati au descins la locuintele unor persoane din Braila, despre care politistii au informatii ca ar desfasura activitati de evaziune fiscala, prin contrabanda cu tigari. In afara de brailenii vizati, perchezitii au mai avut loc si in Calarasi si Bucuresti, in total sase imobile verificate, in care s-au gasit cateva mii de pachete cu tigari.

La aceasta actiune au participat politisti de la Departamentul de Investigare a Fraudelor, dar si forte de interventie rapida.

Ramona Tudor, purtator de cuvant la Inspectoratul de Politie Judetean Calarasi, a declarat ca “sunt sase perchezitii la Calarasi, dar si in Bucuresti si Braila, la locuintele unor persoane suspectate de evaziune fiscala, respectiv detinerea in afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcarii”.

Persoanele cercetate de politisti au fost conduse la sediile Inspectoratelor de Politie judetene, unde au fost audiate, si urmeaza ca, in cazul in care datele culese de politisti dovedesc infractiunile de care sunt banuite acestea, dosarele de cercetare sa intre in faza de urmarire penala pentru evaziune fiscala.

Comentarii

comentariu

About the Author

-