Published On: mar, Ian 24th, 2012

La furat de cablu pentru cupru

Share This
Tags

Ieri, la orele 14.30, personalul de serviciu din cadrul Politiei orasului Ianca a fost sesizat de catre B.V., cu privire la faptul ca, in perioada 21-23.01.2012, persoane necunoscute au patruns in curtea societatii pe care o administreaza, situata in localitatea Mircea Voda, si a sustras dintr-un garaj lasat neasigurat un numar de 8 role cu cablu pentru internet, prejudiciul fiind in valoare totala de 2.340 de lei.

La fata locului s-a deplasat echipa operativa din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Ianca, care a efectuat cercetarea locului faptei, constatand ca cele sesizate se confirma. Prejudiciul cauzat a fost estimat de partea vatamata la suma de 2.340 de lei.

Cercetarile desfasurate de politisti au dus la identificarea suspectilor M.M. si P.A., ambii domiciliati in comuna Mircea Voda, care au recunoscut fapta comisa, declarand ca au transportat cu autovehiculul cele 8 role de cablu la domiciliul primului unde au ars cablul de pe role, iar cuprul rezultat a fost valorificat la un centru de colectare deseuri feroase si neferoase, din municipiul Braila.

In urma discutiilor purtate cu procurorul de caz, s-a dispus cercetarea celor doi autori in stare de libertate pentru comiterea infractiunii de furt calificat, urmand ca dosarul sa fie inaintat la Parchet cu propunere de incepere a urmaririi penale.

(A.N.)

Comentarii

comentariu

About the Author

-