Published On: Soare, Ian 15th, 2012

Jucatorii CF Braila in cantonament la Sarata Monteoru

Share This
Tags

Dupa o etapa plina de greseli si un rezultat nesatisfacator, echipa braileana de fotbal, CF Braila se afla in primul cantonament de pregatire din acest an, in statiunea Sarata Monteoru. Timp de 10 zile, jucatorii vor avea timp sa puna la punct relatia de joc, care le-a adus numai probleme in etapa de tur a campionatului 2011-2012. Principalul obiectiv al acestui an este clasarea echipei in primele sase locuri, motiv pentru care pe lista transferurilor sunt inca 3 jucatori.

Desi gruparea braileana a avut propriile greseli, presedintele CJ Gheorghe Bunea Stancu a dat de inteles ca si arbitrajul a avut un cuvant de spus in ordinea ocuparii locurilor in clasament: “Suntem in discutii cu cativa jucatori si probabil ca vom adauga la echipa 2, 3 jucatori, in completarea lotului, obiectivul nostru fiind primele 6 locuri, acum suntem putin mai pretentiosi avand in vedere ca in tur nu am facut decat niste greseli, cea mai mare nemultumire a mea a fost relatia de joc, dar intre timp in trei, patru etape si-a mai revenit si sigur ca tot la arbitraj ajungem”.

Fotbalistii vor reveni pe malul Dunarii si brailenii îi vor putea urmari la lucru într-un prim meci amical la sfârsitul acestei luni, dupa care vor pleca în cel de-al doilea stagiu de pregatire, fie la Mogosoaia, fie la Izvorani.

Ioana Pirvu

Comentarii

comentariu

About the Author

-