Published On: mie, Ian 4th, 2012

Jandarmii, vigilenti in ziua de Boboteaza

Share This
Tags

Vineri, 6 ianuarie, cu ocazia  manifestarilor religioase si culturale ce se vor organiza cu prilejul sarbatorii „Botezului Domnului”, lucratorii Jandarmeriei Braila vor asigura ordinea publica.

Pentru desfasurarea acestor manifestari in conditii de siguranta, sunt angrenati in aceasta misiune aproximativ 100 de jandarmi, in zonele unde se vor afla credinciosii, la Catedrala „Nasterea Domnului”, pe itinerariul din municipiu unde se va desfasura pelerinajul, cât si pe Esplanada Dunarii, zona unde va avea loc slujba de sfintire a “Apei celei Mari”, oficiata de I.P.S. Casian Craciun, Arhiepiscopul Dunarii de Jos, impreuna cu un sobor de preoti.

In dispozitivul Jandarmeriei, la aceasta misiune, vor fi si lucratori de la Inspectoratul de Politie Judetean Braila, Politia Comunitara, I.S.U. Braila si din cadrul Serviciului de Ambulanta.

Pentru prevenirea producerii oricaror incidente nedorite, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Braila recomanda brailenilor care vor participa la aceste activitati sa manifeste calm, intelegere si sa astepte cu rabdare impartirea apei sfintite, fara a produce dezordine, prin fortarea cordoanelor de ordine.

Inainte de inceperea acestor activitati, jandarmii braileni vor instala gardurile de protectie, pentru a preveni crearea de situatii nedorite, de busculade.

Comentarii

comentariu

About the Author

-