Published On: lun, Ian 9th, 2012

Invitatie la frig

Share This
Tags

Zilele friguroase de iarna sunt un calvar pentru majoritatea oamenilor, care prefera caldura si zilele insorite de vara. Cu toate acestea, noi va aratam o procedura prin care puteti  simti frigul intr-un mod placut si sanatos fara ca sanatatea dumneavoastra sa fie pusa in pericol. Aerocrioterapia este raspunsul pe care vi-l dam pentru a simt frigul si temperaturi de pana la -180ºC in mod controlat astfel incat organismul dumneavoastra sa fie intr-o stare excelenta.

Tehnologia a evoluat atat de mult incat, astazi, medicina ofera solutii la majoritatea problemelor noastre prin terapii si solutii complementare. Aceasta latura a medicinii poarta denumirea de medicina integrativa si consta in combinarea terapiilor medicale conventionale cu terapii complementare si alternative pentru care exista un support stiintific privind siguranta si eficienta metodelor folosite. Revenind la aerocrioterapia, ea se realizeaza in criosaune si consta in racirea simultana a corpului uman cu ajutorul vaporilor de azot. In categoria beneficiilor aerocrioterapiei includem reintinerirea pielii, arderea grasimilor corporale , cresterea libidoului  si, nu in ultimul rand “calirea” organismului pentru zilele geroase de iarna.
Concret aerocrioterapia inseamna sa petreci intre 120-180 de secunde in vapori de azot lichid cu pauze de 40-60 de secunde. In Romania, cabinete de criosauna se gasesc in Bucuresti, Arad, Cluj ,iar pretul abonamentului variaza intre 90-60 de lei. Eficienta acestei terapii este dovedita prin folosirea ei in diverse domenii de activitate precum estetica, wellness ori medicina sportiva. (I.P)

Comentarii

comentariu

About the Author

-