Published On: mar, Ian 17th, 2012

Intrebarile la care n-a raspuns nimeni

Share This
Tags

- Sambata seara au avut loc violente-n Piata Universitatii cu asa-numitii ultrasi in prim-plan. Duminica, Antena 3 a anuntat, inca de la ora 14, ca acestia vor reveni la 18. De ce nu au fost izolati de jandarmi preventiv?
-Duminica, ultrasii si-au anuntat public, cu doua ore [nainte, revenirea. E suficient timp pentru organizare sau ii rugam frumos pe oamenii cu glugi si fulare sa ia pauza o zi?
- Membrii galeriei dinamoviste prezenti duminica seara la manifestatie sunt membri UNPR? Cati dintre ei au participat la campania electorala a lui Neculai Ontanu?
- Serviciul Roman de Informatii (SRI) mai monitorizeaza activitatile gruparilor anarhiste si/sau subversive? Daca da, i-au scapat astia din vedere sau a anuntat din timp Jandarmeria, care nu a luat absolut nici o masura de preventie si izolare?
- De ce n-au putut 1000 de jandarmi sa apere Piata Unirii de niste zeci de scelerati? De ce, sambata si duminica, jandarmii au ridicat de pe strada oameni pasnici?
- De ce, in conditiile in care erau devastate magazinele si mobilierul stradal, tunurile cu apa au fost folosite abia la cateva ore de la primele violente? Unde erau scuturile?
- Autoritatile statului nu au convocat o celula de criza, pe motiv ca nu e o situatie de criza. De la cati raniti in sus si care-i numarul minim de cartiere in flacari pentru ca situatia din Bucuresti sa fie considerata de criza?
- Vasile Blaga a fost fortat sa demisioneze pentru cateva caschete aruncate in curtea Palatului Cotroceni. La Traian Igas nu se aplica aceleasi criterii de evaluare?
- Exista intentia instituirii starii de necesitate si, pe cale de consecinta, a limitarii unor drepturi cetatenesti, printre care cel la organizarea de adunari publice?
- Cand vine premierul Boc sa-i viziteze pe ranitii Carmina Othman si Petre Nichita?
- De ce continua sa taca Traian Basescu, presedintele Romaniei si sef al CSAT?

Comentarii

comentariu

About the Author