Published On: mie, Ian 11th, 2012

Ieri i-a furat canapeau si azi i-a ars gardul

Share This
Tags

Personalul de serviciu de la Politia orasului Ianca a fost sesizat ieri, la orele 15.50, de catre C.N. (60 de ani), localnic, cu privire la faptul ca, in dupa-amiaza zilei de 9 ianuarie a.c., fiul lui, C.N. (22 de ani), care locuieste in acelasi imobil, i-a distrus cu intentie un gard confectionat din scandura, care imprejmuieste locuinta pe latura de vest, pe o lungime de 20 de metri, cauzandu-i un prejudiciu in valoare de 200 de lei.
La fata locului s-au deplasat politistii care, in urma primelor cercetari, au stabilit ca cel reclamat, fara acordul tatalui sau, a demontat o portiune din gardul care era degradat si l-a inlocuit cu unul din plasa de sarma, iar scandura provenita de la gardul demontat a taiat-o pentru a o folosi la incalzirea locuintei.
In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de distrugere.
Reamintim ca, la data de 9.01.2011, la orele 13.30, ofiterul de serviciu din cadrul Politiei orasului Ianca a fost sesizat de catre acelasi localnic, cu privire la faptul ca, in cursul lunii noiembrie 2011, fiul sau, C.N., i-a sustras din locuinta o canapea metalica si un cuier din fier, distrugandu-i si un televizor color, prejudiciul cauzat fiind de 200 de lei.
Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru savarsirea infractiunilor de furt intre rude si distrugere.
(A.N.)

Comentarii

comentariu

About the Author

-