Published On: mie, Ian 11th, 2012

Ieri i-a furat canapeau si azi i-a ars gardul

Share This
Tags

Personalul de serviciu de la Politia orasului Ianca a fost sesizat ieri, la orele 15.50, de catre C.N. (60 de ani), localnic, cu privire la faptul ca, in dupa-amiaza zilei de 9 ianuarie a.c., fiul lui, C.N. (22 de ani), care locuieste in acelasi imobil, i-a distrus cu intentie un gard confectionat din scandura, care imprejmuieste locuinta pe latura de vest, pe o lungime de 20 de metri, cauzandu-i un prejudiciu in valoare de 200 de lei.
La fata locului s-au deplasat politistii care, in urma primelor cercetari, au stabilit ca cel reclamat, fara acordul tatalui sau, a demontat o portiune din gardul care era degradat si l-a inlocuit cu unul din plasa de sarma, iar scandura provenita de la gardul demontat a taiat-o pentru a o folosi la incalzirea locuintei.
In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de distrugere.
Reamintim ca, la data de 9.01.2011, la orele 13.30, ofiterul de serviciu din cadrul Politiei orasului Ianca a fost sesizat de catre acelasi localnic, cu privire la faptul ca, in cursul lunii noiembrie 2011, fiul sau, C.N., i-a sustras din locuinta o canapea metalica si un cuier din fier, distrugandu-i si un televizor color, prejudiciul cauzat fiind de 200 de lei.
Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru savarsirea infractiunilor de furt intre rude si distrugere.
(A.N.)

Comentarii

comentariu

banner-INF

About the Author

-