Published On: joi, Ian 12th, 2012

Hotul de biciclete a fost identificat

Share This
Tags

In cauze penale privind furtul a doua biciclete, apartinand unor braileni, judiciaristi din cadrul Biroului de Investigatii Criminale au desfasurat cercetari si au stabilit ca principalul suspect este T.N., din municipiul Braila.

Acesta a fost condus la sediul Politiei Municipiului unde i s-a probat ca, la data de 15.12.2011, la orele 16.00, a sustras dintr-o scara a blocului E1, situat pe Aleea Cocorilor, o bicicleta care apartine braileanului T.M., si in noaptea de 16 spre 17.12.2011, la orele 00.30, a sustras dintr-o scara a blocului Frasin, de pe strada Celulozei, o bicicleta apartinand lui I.M.

S-a stabilit ca cel in cauza a sustras cele doua biciclete prin taierea sufelor metalice cu care erau asigurate de balustrada scarilor.

Politisti au intocmit pe numele celui in cauza dosar penal pentru comiterea infractiunii de furt calificat, continuand cercetarile pentru stabilirea intregii activitati infractionale a lui. Una dintre biciclete a fost recuperata de la suspect si predata partii vatamate, urmand sa fie recuperata si cealalta.

Comentarii

comentariu

About the Author

-