Published On: joi, Ian 12th, 2012

Dr. Ciuhodaru, doar doua zile in calitate de “consilier onorific”

Share This
Tags

Deputatul UNPR de la Iasi, dr. Tudor Ciuhodaru, a fost eliberat din functia de consilier onorific la Ministerul Sanatatii, dupa numai doua zile de la numire. Decizia a fost luata deoarece doctoral a anuntat public ca el i-a prezentat pe medicii Vasile Cepoi si Andrei Georgescu la Presedintie si Guvern, fara a-l avea alaturi pe ministrul Sanatatii, Ladislau Ritli (UDMR).

Doctorul Tudor Ciuhodaru, deputat UNPR si numit, marti, consilier onorific la Ministerul Sanatatii pe probleme de urgenta, a venit, miercuri, la Guvern si i-a prezentat premierului Emil Boc pe medicii Andrei Georgescu si Vasile Cepoi ca facand parte din echipa care va lucra la legea privind sanatatea si serviciile de urgenta.

Cele doua numiri au fost deja semnate de premier, pentru ca joi sa se afle ca Ciuhodaru a ramas pe afara, fiind eliberat din functie de catre Ritli Ladislau, ministrul Sanatatii.

“Faptul ca s-a laudat ca el a fost cel care i-a prezentat pe cei doi medici, propusi pentru posturi de conducere in minister, la presedintele Traian Basescu si premierul Emil Boc, l-a nemultumit profund pe ministrul Sanatatii, dar si pe lideri ai UDMR si a atras demiterea acestuia”, au declarat surse din mediul politic.

Comentarii

comentariu

About the Author

-