Published On: mie, Ian 4th, 2012

Doi copii au ramas fara banii stransi la colindat

Share This
Tags

Doi copii (P.D. si I.F.) in varsta de 14 ani si respectiv 13 ani, au sesizat Politia Municipiului in data de 31 Decembrie 2011, la orele 15.15, printr-un apel la 112, mentionand faptul ca in timp ce se aflu intr-o scara a blocului H 1, de pe strada Cometei, au fost acostati de alti doi tineri. Tinerii prin amenintare verbala cu acte de violenta i-au deposedat pe cei doi copii de suma de 65 de lei.

Ajungand la fata locului politistii au stabilit ca, in timp ce se aflau in scara 5 a blocului mentionat, cele doua victime s-au intalnit cu M.D. (14 ani) si R.K. (17 ani), care, cu un ton amenintator le-au cerut banii stransi la colindat. Cand victimele nu au recunoscut ca au asupra lor bani, M.D. l-a lovit cu pumnul in zona pieptului pe P.D. si i-a sustras suma de 65 de lei, iar R.K. l-a amenintat cu acte de violenta pe I.F.

Judiciaristii din cadrul Compartimentului Violenta al Biroului de Investigatii Criminale au continuat sa desfasoare cercetari si, la data de 3 ianuarie 2012, i-au  depistat si condus la sediul Politiei pe cei doi suspecti care au recunoscut fapta comisa, pe numele acestora fiind intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de talharie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-