Published On: joi, Ian 19th, 2012

Doar unul dintre minorii acuzati pentru furt este incarcerat

Share This
Tags

In ceea ce ii priveste pe minorii vinovati pentru furtul de telefoane mobile si suma de 8 lei: R.M. (17 ani) si P.D. (14 ani), ambii din satul Scortaru Vechi, comuna Tudor Vladimirescu, si A.G. (16 ani), din Municipiul Braila, cercetati penal, procurori din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Braila au sesizat instanta de judecata competenta care,  prin  incheiere  de  sedinta, a dispus arestarea preventiva a lui A.G., pe o perioada de 20 de zile de la data prinderii si incarcerarii, fata de R.M. s-a dispus masura de a nu parasi tara pe o perioada de 30 zile, incepand cu data  de 18 ianuarie 2012, iar fata de P.D. a fost pusa in miscare actiunea penala pentru  infractiunea de talharie, urmand ca cercetarile sa fie efectuate cu acesta in stare de libertate.

Invinuitul R.M. a fost reintrodus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Braila si pus in libertate la expirarea ordonantei de retinere, iar A.G. a fost depistat de politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale care au pus in aplicare mandatul de arestare preventiva emis pe numele lui.

Remintim ca suspectilor li s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de talharie din data de 27 decembrie 2011, cand au deposedat alti patru minori de telefoanele mobile si de suma de 8 lei. Prejudiciul estimat are o valoare totala de 450 de lei si a fost recuperat in proportie de 80% de politisti.

Fata de cei trei faptuitori s-a dispus inceperea urmaririi penale, R.M. fiind retinut pe ordonanta, pentru 24 de ore, si incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul IPJ Braila, urmand ca la data de 18 ianuarie, procurori din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Braila sa-l prezinte instantei de judecata, cu propunere de arestare preventiva. (M.M.)

Comentarii

comentariu

About the Author

-