Published On: mie, Ian 25th, 2012

Diana Tusa: “Acesta e inceputul sfarsitului pentru actuala Putere”

Share This
Tags

Dupa ce Curtea Constitutionala a Romaniei a dat miercuri verdictul pe atat de controversata lege a comasarii alegerilor parlametare cu cele locale, oamenii politici si-au exprimat reactia in ceea ce priveste decizia magistratilor, luata cu majoritate de voturi, ca procedura de comasare a celor doua tipuri de alegeri este in afara legii fundamentale a tarii.

Astfel, in timp ce parlamentarii Opozitiei, in frunte cu liderii partidelor din care fac parte, considera decizia ca o revenire a democratiei din derapajul in care se afla, secretarul general al PDL si vice-presedinte al Camerei Deputatilor, Ioan Oltean, considera decizia “neasteptata”. “Este o decizie neasteptata pentru noi, dar trebuie sa o respectam”, a precizat Oltean.

In schimb, Diana Tusa, deputat de Braila din partea Partidului National Liberal, precizeaza ca declararea ca neconstitutionala a alegerilor comasate este o noua victorie a romanilor, ale caror proteste au reprezentat debutul caderii actualului regim.

“Pentru a mai salva ceva si pentru a se salva de la dezastrul iminent, Traian Basescu il va sacrifica atat pe Boc, cat si PD-ul. Nu ar fi prima data cand Traian Basescu isi foloseste pana la epuizare un colaborator apropiat iar apoi il arunca la cosul istoriei postdecembriste. Vezi Stolojan, Mona Musca, PNTcd-ul. Incoerenta comunicarii partidului de guvernamant in primele zile de proteste, jignirile aduse protestatarilor de unii dintre reprezentantii puterii, regruparea si inceperea manipularii mediatice concentrata in sloganul “toti sunt la fel”, lipsa oricarui raspuns din partea Presedintiei, demiterea unui ministru, amanarea platii unor biruri sau, dimpotriva, anuntarea unor mariri de pensii si salarii, toate acestea demonstreaza ca PD si grupul sau de sustinatori a ajuns la capatul puterilor, s-a epuizat, nemaifiind de niciun folos liderului suprem.”, sustine Diana Tusa.

Comentarii

comentariu

About the Author

-