Published On: mar, Ian 10th, 2012

Diana Dumitrescu, incantata de vacanta ei in Republica Dominicana

Share This
Tags

Diana Dumitrescu impreuna cu  sotul ei, Ducu Ion, au petrecut un sejur minunat in Republica Dominicana.Incantata de experienta avuta acolo, actrita a vrut sa le împartaseasca admiratorilor ei câteva din lucrurile pe care le-a experimentat pe taramul de vis unde a poposit pentru o scurta perioada.

“Am mâncat banane direct din palmier, am hranit iguane si am vazut crocodili”-sunt cuvintele Dianei Dumitrescu , impresionata fiind de atat de peisaj cat si de stilul de viata intalnit acolo. Eaa ramas impresionata de conditiile grele în care traiesc locuitorii Republicii Dominicane si, cu toate acestea, nimeni nu moare de foame.

“Desi ghidul ne-a spus ca datorita vegetatiei pe care o au nimeni nu moare de foame, oamenii tot duc lipsa de multe lucruri. De apa curenta de exemplu, care se da cu portia sau electricitatea care se intrerupe chiar si 48 de ore. Insa ce am observat eu este ca ei nu pun mare pret pe lucrurile materiale, ci se bucura de familie si de viata, de ce le ofera ea, cat de putin. Se bucura de acest putin si se mandresc cu tara lor”, a mai scris ea pe blogul personal.

Comentarii

comentariu

About the Author

-