Published On: lun, Ian 23rd, 2012

De ce dracu’ sa rupem continuitatea?

Share This
Tags

Nu ma numar printre conspirationistii gata convinsi ca Victor Ponta e blat cu Traian Basescu. Sunt chiar sigur ca – si daca ar fi negociat vreo pace – l-ar executa ala mic fara sa clipeasca dupa ce s-ar trezi cu mana pe volanul puterii.

Dar nu-mi pot reprima stupoarea fata de declaratia pe care a facut-o duminica seara, in emisiunea lui Radu Tudor. A spune, mai ales in timp ce lumea (multa, putina, atata cata e ea) e in strada impotriva regimului, ca vrei sa-i pastrezi in functii dupa alegeri pe sefii SRI si SIE (alaturi de neurnitul din scaun guvernator al BNR) pentru ca institutiile conduse de acestia functioneaza, mi se pare gafa politica a inceputului de an.

Daca a gira, prin prezenta si acceptare, visele umede ale Rovanei Plumb cu Maria Basescu ducand munca de convingere cu omu-sau sa se lase te duce-n ridicol, a legitima prestatiile celor doua servicii desfiinteaza, la nivel de perceptie publica, si acuzatiile de politie politica, si cele de fraudare a votului din strainatate. Dar poate ca ni s-a parut pana acum si nici nu exista politie politica in Romania, Traian Basescu a castigat legitim si corect alegerile trecute. Atunci de ce sa-l schimbam?

Comentarii

comentariu

About the Author