Published On: lun, Ian 23rd, 2012

Criterii clare pentru alegerea candidatilor PSD la parlamentare

Share This
Tags

Presedintele organizatiei judetene PSD, Gheorghe Bunea Stancu, nu mai accepta pe oricine pe listele privind alegerile parlamentare. Acesta doreste sa se implice mai mult pentru a nu se mai isca vreun scandal si pentru a nu strica imaginea partidului. “Faptul ca pleaca parlamentarii de la noi, nu noi i-am pus pe lista? Cine i-am pus? Pe Balcan nu noi l-am pus pe lista la Braila? Am gresit, acum tragem consecintele. Parerea mea este ca la urmatoarele intocmiri de liste voi fi foarte atent si o sa am un punct de vedere personal, iar in comitetul executiv o sa sustin cu argumente candidatura fiecaruia si or sa fie multi candidati in batalia pentru parlamentare. Eu cred ca trebuie sa-i alegem pe cei mai buni. Nu cred ca cei care au abonament mai reprezinta pentru mine o prioritate si o sa mai aiba sustinerea mea,” a declarat presedintele Gheorghe Bunea Stancu.

Totodata, presedintele PSD Braila, a declarat faptul ca listele de la parlamentare se vor face in functie de rezultatele pe care le-a avut fiecare in colegiul lui. ”Voi cantari toate lucrurile in functie de cum s-a implicat in ceea ce priveste organizarea din colegiul respectiv si modul in care ne-a prezentat la Bucuresti in diferite cercuri. In politica nu poti sa ai bun-simt. Eu va spun ca, daca toate organizatiile ar fi cum e cea de la Braila, eu nu spun ca suntem cei mai buni, dar nici cei mai prosti, si daca castigam alegerile de atata timp si daca astazi am curaj sa ma duc in orice loc al municipiului, asta fara sa am nicio problema, inseamna ca oamenii ma respecta cat de cat. }i stiti foarte bine ca nu vin cu bodyguard dupa mine nici la sport, nici la cultura, nici la spital, peste tot,” a declarat Gheorghe Bunea Stancu.

Pretentiile conducerii PSD Braila cresc de la an la an, iar un loc pe listele de candidati va fi foarte greu de obtinut.

Ana-Maria Niculescu

Comentarii

comentariu

About the Author

-