Published On: mar, Ian 24th, 2012

Corina Cretu (PSD): Alegerile anticipate sunt singura solutie

Share This
Tags

Europarlamentarul Partidului Social-Democrat, Corina Cretu, considera ca decizia pe care premierul Emil Boc a luat-o in ultimul moment, inainte de sedinta extraordinara a camerelor reunite ale Parlamentului de luni, de revocare din functie a Ministrului Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, pentru remarcile jignitoare la adresa protestatarilor, nu este decat un gest disperat, care nu va potoli insa furia populatiei care a iesit in strada.

“Revocarea este un gest in disperare de cauza, pentru ca premierul Boc a crezut ca, daca o sa cada capul unui Motoc din guvernul sau, lumea va uita cât de prost guverneaza. Nu uita. Cum nu uita ca avea motive la fel de solide, chiar mai grave, pentru a-l demite: politizarea fara precedent a Ministerului de Externe, numirea in posturi importante a unor oameni lipsiti de profesionalism, esecul in cazul aderarii la Spatiul Schengen, lipsa unei politici europene”, spune Corina Cretu.

Mai mult, europarlamentarul spune ca, in conditiile actualei crize de conducere prin care trece Romania, solutia alegerilor anticipate ar avea cele mai bune rezultate pentru greutatile pe care le intampina cetatenii ca urmare a guvernarii defectuoase a actualei Puteri. “Alegerile anticipate sunt singura solutie politica acceptabila pentru depasirea actualei crize “, considera europarlamentarul.

Comentarii

comentariu

About the Author

-