Published On: joi, Ian 19th, 2012

EXCLUSIVITATE: Consilier PDL din Chiscani, acuzat de tentativa de omor asupra primarului localitatii

Share This
Tags

Primarul comunei brailene Chiscani, Ion Craciun (PNL), il acuza pe unul din consilierii locali PDL ca a incercat sa ii puna viata in pericol. Astfel, din spusele edilului, se pare ca cei doi, Ion Craciun si Stefan Tatu, se indreptau in aceeasi directie, respectiv pe DJ212, dinspre Chiscani spre Braila. La un moment dat, autoutilitara condusa de consilier a acrosat in depasire oglinda autoturismului Logan, proprietate a primariei, condus de penelistul Ion Craciun.

Primarul localitatii Chiscani a considerat acest eveniment drept o tentativa de omor la adresa sa, deoarece, spune el, autorul tamponarii a vrut sa-l faca sa derapeze si sa intre in stalpul de pe marginea drumului. “M-am trezit cu masina domnului consilier Stefan Tatu in stanga mea, a lovit masina primariei, eu mergeam cu o viteza de 40 km/h, deci el a contat pe faptul ca o sa pierd controlul, o sa alunec si o sa intru in stalp”, a declarat edilul localitatii Chiscani.

Mai mult, criticile la adresa consilierului PDL sunt numeroase, primarul dezvaluind ca Stefan Tatu a mai initiat unele conflicte in cadrul primariei, ultimul soldandu-se cu vatamarea corporala a altui consilier local, Tudorel Broasca, acesta fiind batut de consilierul PDL.

In replica, Stefan Tatu, consilierul PDL acuzat de primar de tentativa de omor se apara, spunand ca nu a avut niciun moment intentia de a-i provoca primarului un accident rutier.

“Am intrat in depasire, normal, atunci dansul m-a vazut si m-a salutat, si facand din maini, dansul s-a repezit chiar spre masina mea. Eu m-am dus in partea stanga ca sa-l evit, ca altfel imi facea masina varza. Am oprit si dansul a anuntat viceprimarul, a anuntat pe toata lumea ca am vrut sa-l omor, sa-l bag in stalp”, a declarat consilierul acuzat.

In urma evenimentului rutier, politistii din cadrul Serviciului de Politie Rutiera Braila au intocmit pe numele lui }tefan Tatu un proces-verbal, in care au constatat incalcarea prevederilor legale in ceea ce priveste depasirea unui autovehicul fara a pastra distanta laterala corespunzatoare fata de autovehiculul depasit.

In consecinta, consilierul local PDL a fost sanctionat cu 6 puncte amenda, in valoare de 420 lei, si a ramas pieton pentru o perioada de 60 de zile.

Irina Preda

Comentarii

comentariu

About the Author

-