Published On: Soare, Ian 29th, 2012

Ciuhodaru ar vrea inapoi in Partidul Conservator

Share This
Tags

Doctorul Tudor Ciuhodaru, fost membru al Partidului Conservator care a parasit gruparea politica in favoarea Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR), da semne ca regreta decizia luata in septembrie.

Astfel, presedintele organizatiei judetene a Partidului Conservator, Vasile Salaru, a declarat ca Ciuhodaru incearca o revenire in partidul lui Daniel Constantin, desi in prezent are sustinerea UNPR pentru a candida la Primaria Iasi impreuna cu Constantin Smirad, presedintele Consiliului Judetean Iasi.

Conducerea filialei iesene a Partidului Conservator a mai dezvaluit ca deputatul UNPR Tudor Ciuhodaru a avut deja discutii cu reprezentanti de la nivel central ai partidului, cu scopul de a fi primit inapoi in randurile conservatorilor.

“Ciuhodaru incearca sa revina in PC. Mi-a spus-o presedintele partidului. Ar trebui ca Tudor Ciuhodaru sa se fi schimbat foarte mult, ca sa-l primim. Cand a plecat de la noi, eu unul m-am simtit tradat. Daca imi dovedeste ca a inteles unele lucruri, este ok. Daca nu intelege ca si noi am facut eforturi pentru el, atunci imi pare rau, usile raman inchise”, a afirmat Vasile Salaru, care a adaugat ca revenirea cuiva in cadrul partidului, dupa ce a renuntat la calitatea de membru in favoarea altei formatiuni politice, presupune anumite conditii si garantii. “Daca spune ca a gresit, ramane sa discutam. In orice caz, trebuie sa prezinte niste garantii “, sustine Salaru.

In schimb, deputatul UNPR considera toata aceasta situatie un plus de imagine pentru cariera sa. “Eu nu bat la usa nimanui. Insa apreciez faptul ca partidele se bat pentru mine”, a precizat Tudor Ciuhodaru.

Comentarii

comentariu

About the Author

-