Published On: mar, Ian 24th, 2012

Cel mai bun prieten al hotului, cainele, l-a dat de gol

Share This
Tags

Luni, 23 ianuarie a.c., in jurul orei 09.00, o patrula din cadrul Detasamentului de Jandarmerie Oprisenesti a depistat un barbat care a sustras copaci din perdeaua de protectie a caii ferate, situate la o distanta de aproximativ 1km fata de Halta CFR Ianca.

La apropierea jandarmilor, aflati in timpul executarii unei actiuni preventive, de zona respectiva suspectul a fugit pe camp cu ajutorul unui atelaj hipo, reusind sa intre in satul Plopu, judetul Braila.

Ca urmare a verificarilor facute in vederea identificarii persoanei in cauza, oamenii legii au observat in fata unei locuinte, din satul respectiv, cainele cu care a fost vazut suspectul la locul faptei.

Cel in cauza, S. Ion, in varsta de 54 ani, si-a lasat atelajul hipo in curtea amicului, care locuia acolo, si a plecat spre domiciliul sau.

Pentru fapta sa, jandarmii i-au aplicat barbatului o sanctiune contraventionala de 800 lei, in conformitate cu Legea nr. 171 din 2010, privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice, cu posibilitatea de a plati in 48 de ore, suma de 400 lei.

(A.N.)

Comentarii

comentariu

About the Author

-