Published On: mar, Ian 10th, 2012

Cearta “ca la usa cortului” intre fosta si actuala sotie a lui Nicu Paleru

Share This
Tags

De cand s-a recasatorit, cantaretul Nicu Paleru traieste in tensiune. Fosta sotie, Gabriela, care ii este in continuare impresar, si actuala, Cristina, isi disputa locul langa solist. De curand cele doua au rabufnit chiar in plina strada, intr-o benzinarie de langa Galati, unde s-au certat ca la “usa cortului”.

Cele doua femei, impreuna cu solistul, se aflau la Galati, acolo unde Nicu a sustinut un concert. La intoarcerea spre Bucuresti, cei trei au oprit intr-o benzinarie, moment oportun pentru cele ele sa porneasca un adevarat scandal. Se pare ca Gabriela, fosta sotie, cea care este in continuare impresara solistului, o acuza pe actuala ca s-a casatorit cu Paleru doar pentru averea acestuia si ca i-a facut repede un copil pentru a-l duce in fata altarului.

Pe de alta parte, Cristina se apara acuzand-o pe impresara ca este in continuare obsedata de fostul sot, ca este geloasa pe relatia lui si mai ales pe faptul ca ea ii va darui cat de curand un fiu. De la cearta pana la paruiala nu mai era decat un singur pas, dar interventia energica a cantaretului a calmat spiritele. Contactata telefonic, Gabriela Paleru nu a vrut sa dea detalii despre incident, preferand sa nu comenteze relatia pe care o are cu actuala sotie a fostului sot.
“De unde stiti voi toate astea? Eu nu vreau sa comentez niciun scandal, doar va spun ca nu am nici o relatie cu sotia lui Nicu, eu cu el am treaba”, a declarat Gabriela. De asemenea, femeia a tinut sa precizeze ca nu a fost vina ei ca nu a ramas insarcinata cu Paleru si chiar a trimis o “sageata” voalata spre barbat.

“Am fost 16 ani cu Nicu. Eu sunt perfect sanatoasa, dar ca sa faci un copil trebuie sa ai barbat”. Prins intre ciocan si nicovala, cantaretul a fost ceva mai rezervat in declaratii. “Prefer sa nu comentez aceste informatii. Nu imi place sa apar in ziare, ci doar pe scena. Sunt neintelegeri ca in orice familie. Eu nu vreau sa o supar nici pe Cristina, nici pe Gabriela, nici pe fostii socri, nici pe actualii. Nu este adevarat ca este bolnava si nu poate face copii, pur si simplu nu am fost compatibili”, a declarat cantaretul.

Comentarii

comentariu

About the Author

-