Published On: mar, Ian 17th, 2012

Catalogul virtual – instiintarea parintilor in timp real

Share This
Tags

Pentru a-si monitoriza cat mai indeaproape elevii, reprezentantii institutiilor de invatamant si ai Ministerului Educatiei vor realiza din semestrul al II-lea, un catalog virtual, in care vor fi trecute notele elevilor si absentele acestora, a mentionat inspectorul general al ISJ Braila.

Prin realizarea unui astfel de sistem, parintii vor afla ce fac copiii lor in timpul petrecut la scoala. Vor fi monitorizate atat activitatile elevilor si ale profesorilor, cat si actele de violenta prezente. Parintele va putea intra sa vada situatiile copilului sau pe site-ul scolii, cu ajutorul unei parole. La accesarea adresei, sistemul va trimite automat un SMS parintelui. Pentru inceput testarea va fi facuta intr-o singura scoala, si daca va fi aplicabila si parintii vor prezenta interes pentru asta, toate scolile din judet vor beneficia de acest sistem.

Pe langa informatiile generale referitoare la elev: clasa, profesori, note, rezultate la teze, orar, medii, absente motivate si nemotivate, vor aparea mesaje din partea scolii, premii, competitii si alte informatii importante.

Madalina Meirosu

Comentarii

comentariu

About the Author

-