Published On: mie, Ian 4th, 2012

Calatorii CFR, obligati sa indure frigul de afara

Share This
Tags

Cei care poposesc in Gara CFR Braila trebuie sa indure frigul de afara pentru ca salile de asteptare sunt inchise.  Desi biletele de tren s-au scumpit, calatorii nu beneficiaza de conditii normale, ca in restul oraselor civilizate, atat in tren, cat si in salile de asteptare. Se pare ca salile de asteptare sunt inchise deoarece iarna de iarna acolo se adapostesc tot mai multi oameni ai strazii, iar conducerea s-a vazut obligata sa puna lacatul pe usile incaperilor.

Odata cu modernizarea Garii CFR de la Braila, speram sa avem conditii civilizate in salile de asteptare ca in toate celelalte orase europene, cu televizor, automate pentru cafea, racoritoare si sandwich-uri cu surse de caldura si aer conditionat si cu cat mai putini oameni ai strazii.

Pana la realizarea “visului european” cetatenii care calatoresc cu trenul sunt nevoiti fie ca ploua sau ninge afara, sa astepte trenul in frig pe scaunele rupte de pe peroanele garii, deoarece conducerea nu a gasit inca o solutie pentru a rezolva aceasta problema.

Comentarii

comentariu

About the Author

-