Published On: mie, Ian 4th, 2012

Braileanca disparuta de mai mult de un an si jumatate din Spania, cautata de anchetatorii braileni

Share This
Tags

In dimineata zilei de 3 ianuarie 2012, la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Braila s-a prezentat braileanca R.V. (35 de ani), care a povestit politistilor ca sora sa, Daniela Rusu, in varsta de 40 de ani, care plecase la munca in Spania inca din anul 2006, nu este de gasit.

Sora mai mica a femeii a mai declarat ca nu a mai luat legatura prin niciun mijloc de comunicare cu Daniela din luna aprilie 2010, motiv pentru care a hotarat, disperata, sa ceara  ajutorul politistilor pentru a o gasi. Reclamanta a mai spus oamenilor legii ca, in anul 2006, sora sa a plecat la munca in orasul Santander-Spania, iar de peste un si jumatate nu mai are nicio informatie cu privire la locatia in care se gaseste acum femeia de 40 de ani.

Din informatiile date de sora sa, rezulta ca femeia are o inalțime de 165 cm, corpolența robusta, fața ovala, ochi verzi, nas mic, gura mica, par saten deschis, lung pana la umeri, cu fir ondulat, fara semne particulare, insa nimeni nu poate da informatii cu privire la imbracamintea brailencei din ziua disparitiei.

Politistii desemnati pentru solutionarea acestui caz au reusit sa afle ca Daniela Rusu avea asupra sa la momentul disparitiei documentele de identitate, iar sora sa le-a spus ca aceasta nu sufera de afectiuni medicale cronice, care sa si afecteze discernamantul.

Politistii de la Biroul Urmariri continua ancheta pentru localizarea sau  depistarea celei in cauza si ii roaga pe cei care au orice informatie despre disparuta sa apeleze numarul unic de urgenta 112.

Comentarii

comentariu

About the Author

-