Published On: mie, Ian 11th, 2012

Braileanca disparuta de aproape 3 ani

Share This
Tags

Ieri dimineata, la orele 8.30, la sediul IPJ Braila s-a prezentat C.I. (50 de ani), din Braila, care a sesizat ca, la sfarsitul lunii martie 2009, fiica ei, Chiburta Violeta, in varsta de 30 ani, a plecat la munca in orasul Barcelona-Spania, iar de la acea data si pana in prezent nu a mai luat legatura cu aceasta prin niciun mijloc de comunicare.

Din verificarile efectuate a rezultat ca, in ziua de 23.03.2009, reclamanta a discutat telefonic ultima data cu fiica ei care i-a comunicat ca o va mai suna dupa ce va pleca din tara, lucru care nu s-a mai intamplat.

Aceasta are inaltimea de 160 cm, corpolenta slaba, par blond, vopsit roscat, lung pana la umeri, fata ovala, ochi albastri, poarta ochelari de vedere, iar ca semn particular prezinta pe coapsa piciorului stang o cicatrice postoperatorie, cu lungimea de circa 15 cm.

La data plecarii de la domiciliu aceasta era imbracata cu un pulover din lana, cu guler intors, avand pe piept dungi orizontale multicolore, pardesiu din material blue-jeans, pantaloni tip blue-jeans, cizme negre, scurte, cu toc si fermoar.

Cea in cauza are asupra ei actul de identitate si nu sufera de afectiuni medicale cronice.

Politistii de la Biroul Urmariri au solicitat urmarirea la nivel national a acesteia si, in prezent, desfasoara activitati pentru localizarea si depistarea ei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-