Published On: mar, Ian 31st, 2012

Atentie sporita la instalatiile de incalzire pentru a evita producerea unor incendii

Share This
Tags

Pompierii braileni recomanda cetatenilor care folosesc diferite mijloace de incalzire a locuintei sa fie precauti pentru a evita producerea unor incendii.

Acestia ii indruma pe oameni sa solicite persoanelor specializate sa le verifice si curete cosurile de fum, totodata acestia nu trebuie sa foloseasca decat materialul combustibil pentru care a fost destinata soba si sa evite supraincarcarea acesteia, iar aceasta sa fie folosita doar cu usa inchisa.

Cetatenii trebuie sa nu aiba in apropierea sobei sau pe langa aceasta materiale combustibile iar focul trebuie stins inainte de a parasi locuinta sau de a adormi.

Pompierii le solicita oamenilor sa verifice integritatea aparatelor si mijloacelor de incalzire electrice, iar in cazul in care acestea sunt defecte, sa le repare cu ajutorul unui specialist.

Cetatenii trebuie sa ia la cunostinta faptul ca nu trebuie sa aseze aparatele de incalzire electrice in apropierea materialelor combustibile, sa nu aseze materiale combustibile pe mijloacele de incalzire electrice, sa decupleze aparatele de incalzire electrice inainte de a parasi locuinta sau de a adormi.

Nu lasati niciodata copiii nesupravegheati cu soba aprinsa ori aparatele de incalzire electrice in functiune.

Ana-Maria Niculescu

Comentarii

comentariu

About the Author

-