Published On: mar, Ian 17th, 2012

Asa s-a jucat la Cluj

Share This
Tags

Priviti fotografiile alaturate ca sa vedeti ceea ce la televizor nu s-a vazut. Sub masca anonimatului si beneficiind de sprijinul copios al unei institutii media care se pretinde numarul unu in Braila – Obiectiv, mai multi ciumpalaci au aruncat cu rahat in ventilatorul indreptat impotriva echipei de handbal fanion al orasului nostru. Comentariile anonime, dar aprobate, deci in consens cu ziarul care le gazduieste, transpira de la o posta a politica, ele nefiind nimic altceva decat un atac prin deviere la adresa celui care vrea ca sportul brailean sa fie in frunte.

Din nefericire, “curajosii” comentatori vorbesc despre joc doar prin prisma celor vazute la televizor. Nu iau in seama, din ignoranta si prostie, intr-un procent covarsitor al celei de-a doua variante, ce se intampla cu HC Dunarea.

O echipa noua cum este cea a noastra, una care se formeaza abia acum, nu poate juca la nesfarsit foarte bine. Luati in calcul si faptul ca echipele care au ceva de spus in campionat abia acum disputa jocurile cu noi si veti intelege ca misiunea fetelor noastre nu este una deloc usoara. Adaugati si programul infernal pe care-l au fetele noastre, iar daca nu pricepeti incercati sa strabateti cu masina, fara sa conduceti, drumul pana la Cluj si apoi sa vorbiti despre capacitatea de efort a vreunei jucatoare. Puneti la toate acestea arbitrajul mizerabil de la Cluj, care a stopat HC Dunarea cand lua avans sau cand egala si apoi varsati-va laturile!

Comentarii

comentariu

About the Author