Published On: Soare, Ian 15th, 2012

Arestati preventiv pentru furt din buzunare

Share This
Tags

Vineri, la orele 12.30, o patrula a Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila i-a prins in flagrant pe L.C. (32 de ani) si C.F. (40 de ani), ambii din municipiu, imediat dupa ce au aruncat un portofel de culoare neagra, in zona Piata Saraca, pe strada Theodor Aman. In urma examinarii portmoneului, in prezenta unui martor, s-a stabilit ca apartine brailencei S.V., care in acel moment a aflat i-a fost sustras din sacosa.

Politisti de la Compartimentul Diverse al Biroului de Investigatii Criminale au preluat cercetarile si au stabilit ca cei doi i-au sustras portofelul dintr-o sacosa din plastic, in timp ce victima circula cu un mijloc de transport in comun, intre Piata Halelor si Piata Saraca, si ca avea in interior suma de 28 de lei, cartea de identitate, un card bancar, un abonament Braicar si un contract amanet.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii de furt calificat, cei doi fiind retinuti pe ordonanta si incarcerati in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Braila.

Ieri, dosarul a fost inaintat la Parchetul de pe lânga Judecatoria Braila cu propunere de punere in miscare a actiunii penale si arestare preventiva, pe o durata de 29 de zile.

Reprezentantul Parchetului a promovat propunerea facuta si a sesizat instanta de judecata competenta care a dispus arestarea preventiva a celor doi, pe o perioada de 29 de zile, fiind incarcerati.

Comentarii

comentariu

About the Author

-