Published On: mar, Ian 10th, 2012

Amanta lui Piturca face dezvaluiri incendiare dupa 16 ani

Share This
Tags

*Dupa 16 ani de iubire pe ascuns, Victoria Blochina, alias “Vica lui Piturca”, a rupt tacerea si a vorbit despre inceputul relatiei lor. Vica a marturisit ca pentru ea Piti a fost si tata, si mama, si partener, dar cand a plecat de langa mine a lasat un gol imens.

“Piti este un om extraordinar, un om foarte bun, de supercaterinca, nu este ca la televizor. Am si locuit o perioada de timp impreuna, chiar daca nu locuiam impreuna eram prezenti in viata unuia celuilat permanent. A stiut sa nu amestece lucrurile, a stiut sa fie bine si cu mine si cu familia lui. Nu mi-a promis niciodata ca va divorta. Nu m-a deranjat niciodata cand era cu sotia lui. Nu am stiu ce face in familia lui, nici nu m-a interesat, pentru ca l-am iubit enorm de mult. Pentru ca familia mea este din Lituania, seara de Craciun o petreceam impreuna, dar dupa mergeam acasa la mine, in Lituania. Toata familia mea il cunoste. Nu m-a facut niciodata sa ma simt ca amanta lui, eu m-am simtit iubita lui, eu eram cu el si atat. El era cel mai bun prieten al meu, nu am avut alti prieteni”,  a declarat Vica.

Motivele pentru care lituanianca i-a intentat proces fostului antrenor au fost recunoasterea copilului si pentru a iesi tot adevarul la iveala.
“Piti si-a vazut copilul ultima oara in august, pana atunci il vedea in fiecare zi. Din august s-a terminat relatia noastra. El s-a simtit incoltit si am avut o discutie mai aprisa si nu ne-am mai sunat de atunci. Eu am inceput acest proces dupa ce intr-o dimineata copilul meu a venit la mine si m-a intrebat: “De ce nu mai vine tata la mine?”, de atunci am pus mana pe telefon si mi-am sunat avocatul. Atunci mi s-a rupt sufletul. Piti este singurul om din viata mea care m-a facut sa plang, m-a distrus cu nervii”, a mai spus frumoasa lituanianca.
“Nu cred ca a declarat ca are copii doar cu sotia lui”

Vica a spus ca Piti are foarte multe calitati. “Eu il voi iubi pe el tot timpul. Eu o sa tin la Piti toata viata. Piti m-a intretinut. In fiecare saptamana il intrebam cand mergem sa il trecem pe copil pe numele lui. Nu gasea niciun fel de explicatie clara. Eu sunt foarte intelegatoare. Nu mi-a zis el sa facem test de paternitate. Chiar eu i-am zis asta. Durerea mea foarte mare este ca cel mic seamana foarte tare cu Piti. Cel mai tare asta ma doare”, a marturisit Vica. Mai mult, ea nu crede ca Victor Piturca ar fi spus in presa ca singura cu care are copii este sotia sa. “Indiferent cat de tare ar fi putut el sa ascunda lucrurile, eu nu voi crede ca el a putut sa faca o astfel de declaratie, ca are copii doar cu sotia lui. Am avut o discutie cu el, am auzit de articolul respectiv din presa, nu l-am vazut. Macar trebuia sa spuna cumva, sa evite subiectul. El mi-a spus ca el n-a declarat asa ceva niciodata”, a explicat Vica.
Victoria Blochina isi doreste foarte mult ca Piti sa rezolve aceasta problema, sa-si recunosca copilul si aiba o relatie asa cum a mai avut cu baiatul lor.

“M-am saturat sa trec peste orgoliul meu pentru copil. El este un om mai in varsta si ar trebui sa inteleaga, eu sunt mai mica. Cea mai mare dorinta a mea este sa se rezolve problema o data cu copilul, sa recunosca copilul si sa aiba, din punctul meu de vedere, o relatie cat mai deschisa cu el, asa cum a avut-o pana acum”, a mai declarat Vica.

Comentarii

comentariu

About the Author

-