Published On: mie, Ian 11th, 2012

Alina Horjea: “Norocul si-l face omul cu mana lui”

Share This
Tags

Transferata in aceasta iarna de la Galati la echipa HC Dunarea Braila, Alina Horjea isi face debutul oficial in echipamentul clubului, impotriva unei foste echipe la care a evoluat in urma cu 6 ani.

Intre o vizita medicala si un ultim antrenament inainte de marea partida cu Oltchim, interul de stanga al echipei brailene a acordat un interviu pentru Infobraila in care a vorbit despre asteptarile sale in ceea ce priveste echipa.

Avand la activ doar un meci amical si acesta cu o echipa din liga a doua, Alina Hojea nu si-a insusit pe deplin tehnica de joc de la Hc Dunarea Braila. “M-am acomodat dar relatiile de joc mai trebuiesc inca perfectionate sa spun asa dar timpul le rezolva pe toate.” Referitor la amicalul cu Slobozia, Horjea a declarat ca “A fost un meci destul de ok , dar trebuie sa tinem cont ca Slobozia face parte din liga a 2 si la ce pretentii are echipa noastra, a fost un meci usor”.

Din vechea garda a clubului Hc Dunarea, de acum doi ani, Alina nu le mai cunoaste decat pe Liliana Craciun si pe Gabriela Dobre, celelalte fete fiind transferate dupa plecarea ei. In ceea ce priveste schimbarile care au avut loc in perioada in care Alina a jucat la HC Otelul Galati, noul inter al brailencelor  a remarcat progresul echipei, la care au contribuit si tinerele talente transferate in ultimele sezoane. “E prea devreme sa spun lucrul acesta, daca vad vreo diferenta. Normal ca sunt progrese. Din vechea trupa mai este doar Lilu si cu Gabita, acum sunt multe fete noi, multe fete tinere, care ridica nivelul de joc al echipei, dar totusI e prea devreme sa-mi spun parerea in ceea ce priveste actuala componenta a gruparii brailene”.

De asemenea, Alina Horjea ne-a povestit cu nostalgie despre perioada in care a mai evoluat la echipa braileana, dezvaluindu-ne ca cea mai frumoasa amintire a ei o reprezinta semifinala Challenge Cup, competetie care acum nu se mai organizeaza. “O amintire placuta a evolutiei mele la Hc Dunarea Braila e semifinala de Challenge cup, pe care am jucat-o la vremea aia, acum nemaijucandu-se Challenge Cup, era o cupa destul de accesibila, asta este amintirea placuta si normal imi doresc in continuare sa joc in cupe.”

Avand in vedere ca meciul cu Oltchim Ramnicu Valcea are loc astazi, zi in care aceasta implineste o frumoasa varsta, Alina spera la o evolutie frumoasa, la un joc bun si de ce nu si la un rezultat incurajator. Intrebata daca ziua de nastere ii va purta noroc, aceasta ne-a declarat ca rezultatul nu depinde de noroc, ci de evolutia pe care o va fiecare. “Stii cum e, e o vorba, “norocul si-l face omul cu mana lui”. Eu imi doresc sa fiu sanatoasa si sa am putere de munca in continuare, cred ca o sa am si noroc. Doamne ajuta sa facem un meci bun. Daca vom face un meci bun probabil vor venii si rezultate bune”.

Venita cu ganduri mari la HC Dunarea, interul Alina Horjea s-a regasit in obiectivele echipei si impreuna tintesc spre un loc fruntas in clasament.

“Obiectivul echipei este si obiectivul meu. Tintirea unui loc cat mai sus in clasament. Dar trebuie sa tinem cont ca sunt echipe foarte bune in Romania si una dintre ele este chiar cea pe care o intalnim astazi, Oltchim Ramnicu Valcea. Eu merg pe principiu ca este foarte important sa fim sanatoase si rezultatele nu vor intarzia sa apara”.

Astazi incepand cu orele 17.00, Sala Polivalenta “Danubius” gazduieste meciul dintre Hc Dunarea Braila si CS Oltchim Ramnicu Valcea.

Ana-Maria Niculescu

Comentarii

comentariu

About the Author

-