Published On: joi, Ian 12th, 2012

Accident mortal provocat de un bustean aflat pe partea carosabila

Share This
Tags

Ieri, 11 ianuarie, in jurul orei 21.00, in timp ce un barbat in varsta de 31 ani, din municipiul Braila conducea un autoturism pe DN21, in afara localitatii Iazu, din directia Slobozia catre Braila, a sesizat politia cu privire la faptul ca pe partea carosabila este cazut perpendicular, trunchiul unui copac.

Desi conducatorul auto a incercat sa avertizeze soferul unui autoturism care se deplasa din sens opus, acesta nu a mai putut evita impactul cu copacul si s-a lovit frontal cu acesta. Din acelasi sens de mers, Braila catre Slobozia, un alt autoturism, condus de un tanar de 24 ani, din municipiul Calarasi, nu a mai putut evita impactul si a lovit usor trunchiul de copac.

Din accident a rezultat decesul unui barbat in varsta de 31 ani si a unei femei de 32 ani si ranirea grava a unei a unei alte pasagere in varsta de 37 ani, ocupanti ai primului autoturism care s-a impactat cu trunchiul copacului. Din cel de-al doilea autoturism au fost ranite usor doua pasagere de 26, respectiv 51 ani, ambele din municipiul Calarasi. Niciun conducator auto nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Cu ocazia cercetarii la fata locului s-a constatat faptul ca trunchiul de copac cazut pe carosabil prezenta la baza urme de taiere cu motofierastrau. A fost constituita de indata o echipa complexa de investigatii pentru continuarea verificarilor in vederea stabilirii persoanelor care se fac vinovate de producerea accidentului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-