Published On: lun, Ian 9th, 2012

2012, anul marilor obiective pentru USL

Share This
Tags

*Presedintele PNL, Crin Antonescu, a enuntat trei directii majore ale Uniunii in 2012

Printre obiectivele lui Crin Antonescu se numara concretizarea programului de guvernare, definitivarea candidaturilor prin implicare in premiera a societatii civile si intalniri cu lideri europeni influenti.

Conform declaratiei acestuia, Uniunea Social-Liberala si-a propus pentru 2012 o serie de obiective care trebuie atinse.

“Sunt trei directii mari pe care ofensiva din 2012 a USL va trebui sa se desfasoare. Pe de o parte, definitivarea programului si a programelor de guvernare si de actiune politica in momentul in care vom veni la putere. Va trebui sa spunem mult mai pe larg, pe fiecare domeniu si in fiecare privinta ce vom face, nu doar ca ceea ce se face astazi este gresit, in asa fel incat in fiecare domeniu de activitate oamenii sa stie cel putin patru-cinci lucruri majore pe care USL le va face”, a explicat Antonescu.

Cu toate ca mai e timp pana la prezentarea listelor de candidati, Antonescu a dezvaluit strategia Uniunii in ceea ce priveste alegerea celor ce se vor “bate” pentru un post la conducerea Consiliilor Judetene si a Primariilor.

“Nu vrem sa desemnam candidatii in ultimul moment si mai ales nu vrem sa desemnam candidatii doar noi, conducatorii acestor formatiuni politice. Intentionam, si probabil asta va fi chiar o noutate in politica romaneasca, sper sa si reusim, intentionam sa contactam societatea civila in procesul de selectare, de pregatire a acestor candidati”, a anuntat liberalul.

El a spus ca USL incearca sa faca un exercitiu prin care sa ceara si parerea oamenilor in legatura cu diferite variante de candidati, iar aceasta strategie se va pune in aplicare in toate localitatile.

Cei doi co-presedinti ai Uniunii Social Liberale, Victor Ponta si Crin Antonescu, au in plan pentru perioada care urmeaza mai multe intalniri cu lideri politici europeni importanti, avand in vedere ca in prezent relatiile internationale sunt la un nivel deficitar.

“Si eu, si Victor Ponta avem in agenda, urmeaza sa fie fixate datele, intalniri la un nivel politic cat mai inalt cu responsabili politici europeni si poate nu numai. Nu numai pentru ca ne pregatim sa guvernam si avem nevoie de aceste contacte, dar si pentru ca una din problemele care se pun este ca Europa, SUA trebuie sa stie exact ce se intampla in Romania”, a spus Antonescu, criticand actuala putere ca a “intoxicat” foruri europene si a tinut “un monopol” al comunicarii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-