Published On: mie, Dec 21st, 2011

Un nou val de primari retinuti de DNA

Share This
Tags

Ieri dimineata, procurorii DNA  i-au retinut pe primarii localitatilor ilfovene Snagov si Jilava, Musat Apostol si Adrian Mladin, fiind acuzati de fapte de coruptie.

Anchetatorii i-au cercetat pentru luare de mita si trafic de influenta in urma denuntului unui om de afaceri, caruia i s-a cerut mita un milion de euro pentru retrocedarea unui teren.

Procurorii DNA  au descoperit ca cei doi edilu au pus la cale un plan prin care au trecut o suprafata de 50 de hectare din lacul Snagov din proprietatea statului in proprietate privata, urmand ca pe acele terenuri sa fie construite vile de sute de mii de euro, iar de o parte din profit sa beneficieze si cei doi primari.

Printre proprietarii care urmau sa se mute in vilele nou-construite se numara si jurnalistul Sorin Rosca-Stanescu si omul de afaceri Remus Truica, fost sef al cancelariei primului-ministru in mandatul lui Adrian Nastase.

Alaturi de cei doi primari, anchetatorii l-au retinut si pe vicepresedintele Consiliului Judetean Ilfov, acuzat in acelasi dosar de spaga, respectiv pentru trafic de influenta.

Comentarii

comentariu

About the Author

-