Published On: lun, Dec 19th, 2011

TVR, in gaura de 100 milioane de euro. Lupea-97 milioane, Marian-61 milioane

Share This
Tags

Tucalarul lui Basescu, bugetarul Mircea Marian, se plangea intr-o zi, cand il strangeau chilotii, ca merge la slujba cu metroul si are in contract o clauza de confidentialitate care-l impiedica sa ne spuna cat ia lunar din banii nostri ca sa faca audienta 0 la TVR Info. Luati stenograma Consiliului de Administratie al TVR.

Cititi-o pe indelete si cautati vreo dezmintire. Dupa aia, multiplicati cheltuielile. Fiindca si alti activisti basescieni, tinuti in presa artificial, nu de performante, ci pentru a disemina ideile propagandei portocalii, au contracte cu TVR. Si ganditi-va cate impozite si taxe platiti, lunar, pentru a-i finanta. De fiecare data cand va vine factura la curent electric si o achitati, platiti lefurile celor doi.

De fiecare data cand cititi fluturasul de salariu si va indignati cat de mult dati la stat, platiti leafa celor celor doi. }i nu doar ale lor, ci ale unui intreg aparat nerestructurat de pe vremea lui Ceausescu. Mii de oameni au produs, impreuna, o gaura de 100 de milioane de euro, iar TVR are conturile blocate de ANAF. Multi dintre ei muncesc onest si-si vad de treaba. Dar nu-i vede nimeni si nu-i face vedete. Pentru ca trebuie angajati debutanti cu 52 de milioane pe luna. Trebuie platita Rodica Culcer cu peste 100 de milioane de lei net pe luna, desi a depasit varsta de pensionare. Trebuie hranita clientela. Pentru sprijinul pe care-l da din interior puterii politice.

Cititi si lamuriti-va de ce acesti doi oameni si altii ca ei il sustin dizgratios si fatis pe Traian Basescu, de ce sar ca fiarele impotriva oricarui adversar al acestuia si a celor care indraznesc a crede cu voce tare ca idolul si patronul lor nu-i neprihanit.

Comentarii

comentariu

About the Author