Published On: joi, Dec 15th, 2011

Tot mai putini braileni isi ridica ajutoarele comunitare

Share This
Tags

*desi 31 decembrie a.c. este termenul limita pentru ridicarea ajutoarelor comunitare, din ce in ce mai putini braileni solicita acest lucru

Cu toate ca la inceputul campaniei pentru ajutoare comunitare, brailenii faceau cozi pentru ridicarea alimentelor, astazi numarul acestora este in continua scadere. Daca la inceputul lunii septembrie brailenii se prezentau in numar foarte mare, ajungand chiar si la 800 de persoane pe saptamana pentru ridicarea ajutoarelor de alimente, astazi autoritatile se arata foarte nemultumite, numarul persoanelor care s-au prezentat saptamana trecuta pentru a ridica ajutoarele de alimente, fiind de doar 33. “In saptamana care a trecut, au venit 22 de oameni. Pai da’ nu va suparati, nu putem sa tinem doua depozite. La centrul de la Progresul au venit 11 persoane, iar la Chimie 22. Lista asta cu beneficiari am primit-o de la Consiliul Judetean, cei de la Somaj au dat niste cifre, cei de la Pensii la fel. Am trimis Politia Locala acasa la oameni si le-au pus bilet in usa, le-au batut in poarta, dumneavoastra ati scris, am dat pe televiziuni,” a declarat primarul Aurel Simionescu.

Autoritatile brailene au anuntat ca termenul limita pentru ridicarea ajutoarelor comunitare este 31 decembrie, restul de alimente fiind returnate. “Va anunt inca o data, ca in 31 decembrie am inchis subiectul “ajutoare comunitare”, alimentele respective. Nu putem sa ramanem cu lapte praf, cu malai, cu faina, sa le manance soarecii, sa se umezeasca acolo, trebuie sa le returnam. Le returnam catre Consiliul Judetean, ei catre cei care iau de la nivel guvernamental, ca asa merge,”a precizat edilul Brailei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-