Published On: mar, Dec 20th, 2011

Tentativa de suicid s-a dovedit a fi un accident nefericit

Share This
Tags

Barbatul care a cazut ieri de la etaj a primit ajutorul prompt al echipajului medical de pe Ambulanta, sosit la fata locului, si a fost resuscitat, apoi transportat de urgenta la spital. A fost supus unui set de analize, precum si unui examen la computerul tomograf, care a aratat ca nu a suferit leziuni cerebrale care sa ii puna viata in pericol.

Acum este constient, stabil, si le-a povestit anchetatorilor ca ieri dimineata, dupa ce si-a dus copilul la gradinita, a decis sa stearga geamurile locuintei. La un moment dat, intr-o clipa de neatentie, barbatul de aproximativ 40 de ani s-a dezechilibrat si a cazut, aterizand pe acoperisul balconului de la parter.

Medicii au spus ca acesta a fost marele sau noroc, deoarece caderea a fost atenuata, iar leziunile nu au fost atat de serioase incat sa-l lase fara viata. Acum, deoarece barbatul a explicat politistilor cum s-a petrecut totul si a inlaturat ipoteza unei tentative de omor sau a unui suicid, politistii vor inchide ancheta, incadrand intamplarea in categoria “accident”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-