Published On: joi, Dec 15th, 2011

Tentativa de omor la Unirea

Share This
Tags

Ieri noapte, la orele 3.25, dispecerul de serviciu din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila a fost sesizat de catre D.M., din satul Unirea, cu privire la faptul ca fiul lui, D.G. (39 de ani), a fost injunghiat.

Politistii Compartimentului Violenta din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Braila s-au deplasat la fata locului si au stabilit, in urma cercetarilor, ca D.G. a consumat bauturi alcoolice impreuna cu consateanul A.A. (62 de ani) in locuinta acestuia din urma, si, pe fondul izbucnirii unui conflict spontan intre cei doi, A.A. l-a lovit cu un cutit pe celalalt in zona abdominala, producandu-i leziuni care au necesitat ingrijiri medicale de urgenta.

Barbatul ranit a fost transportat cu ambulanta la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, unde a primit asistenta medicala de specialitate si a fost supus unei interventii chirurgicale, stabilindu-se ca leziunile suferite i-au pus viata in primejdie.

Din acest motiv, judiciaristii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa la infractiunea de omor, iar suspectul a fost retinut pentru 24 de ore de catre anchetatori, urmand a fi prezentat Parchetului, cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Comentarii

comentariu

About the Author

-