Published On: mie, Dec 28th, 2011

Taxa pe divort la Braila

Share This
Tags

Cuplurile brailene care vor sa divorteze pe cale amiabila vor trebui sa plateasca o taxa speciala de 500 de lei. Aceasta taxa a fost votata de catre toti consilierii locali. Conform noii hotarari a Consilierilor Locali, cuplurile casatorite care vor sa-si desfaca pe cale amiabila casatoria trebuie sa plateasca inainte la Directia de Finante a Municipiului suma de 500 de lei.

Dupa depunerea dosarului, cuplul va avea la dispozitie o perioada de 30 de zile pentru reconciliere, timp in care au posibilitatea de a se razgandi asupra deciziei.

Dosarul trebuie prezentat la Serviciul de Stare Civila sau in fata unui notar public si trebuie sa contina certificatele de nastere a celor doi, actele de identitate, certificatul de casatorie atat in original cat si in copie si o declaratie notariala cu ultima locuinta comuna.

Totusi, consilierii braileni s-au gandit si la cei cu venituri mai mici, hotararea luata in Consiliul Local prevazand ca beneficiarii cu venitul minim garantat pot avea o reducere de paha la 75% din tariful stabilit pentru divort, platind doar suma de 125 lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-