Published On: joi, Dec 15th, 2011

Tanar din Braila, autor al unei inselaciuni de 10.000 de lei prin metoda SMS-ului

Share This
Tags

Cu o luna in urma, un locuitor al comunei Rosia Montana, judetul Alba, a reclamat la Politie faptul ca a fost victima unei inselaciuni prin SMS. Persoana a povestit politistilor ca a primit pe telefonul mobil un mesaj prin care era anuntata ca este castigatoarea unui premiu de 15.000 de euro, din partea unei cunoscute companii de telefonie mobila. Pentru a intra in posesia premiului, victima a fost indemnata sa depuna suma de 10.000 de lei la un oficiu postal din Braila.

Surse din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Alba sustin ca dupa ce victima a depus suma ceruta pe numele solicitantului, el nu i-a mai raspuns la telefon, acesta fiind momentul in care s-a solicitat ajutorul Politiei.

Dupa mai bine de o luna de la sesizarea faptei, anchetatorii au ajuns la concluzia ca suspectul este un tanar de 20 de ani, din Braila. In urma cu doua zile, tanarul a fost incatusat, fiind retinut si prezentat ulterior Parchetului de pe langa Judecatoria Campeni, procurorul de caz prezentandu-se in fata instantei cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile pe numele braileanului, pentru savarsirea infractiunii de inselaciune.

Comentarii

comentariu

About the Author

-