Published On: mie, Dec 7th, 2011

Senatorul PDL Mircea Cinteza renunta la functia din Parlament

Share This
Tags

Senatorul PDL Mircea Cinteza, de profesie medic, a anuntat ieri in cadrul sedintei de plen ca intentioneaza sa demisioneze din functia detinuta in prezent in Senatul Romaniei. Motivul este unul laudabil, si anume acela ca demnitarul a fost ales in conducerea Colegiului Medicilor Bucuresti.

Parlamentarul a precizat ca eliberarea postului se va face incepand cu data de 9 noiembrie si le-a multumit colegilor sai senatori pentru perioada in care au lucrat impreuna. “Va multumesc pentru toti anii in care am lucrat impreuna si in care am fost mandru ca fac parte din aceasta institutie”, le-a spus medicul senatorilor prezenti in sala.

Senatorul este in prezent sef de clinica in cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, dar desfasoara si activitati didactice la Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Capitala. Timp de zece ani, in perioada 1997-2007 a condus institutia Colegiului Medicilor din Romania. A intrat in politica in 2000, cand a ales ca formatiune politica Partidul National Liberal(PNL), ca sase ani mai tarziu sa treaca la PLD, partid constituit dintr-o aripa scindata din PNL.  Devine astfel in decembrie 2007 membru al Partidului Democrat-Liberal, prin fuziunea PD(Partidul Democrat) cu Partidul Liberal-Democrat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-