Published On: mar, Dec 13th, 2011

Scandal matinal la un café-bar de pe Soseaua Buzaului

Share This
Tags

In dimineata zilei de 11 decembrie, la orele 7.40, un brailean a sesizat la Politie, prin 112 faptul ca in incinta unui cafe-bar situat pe soseaua Buzaului a avut loc o altercatie intre mai multe persoane, in urma careia acestea au suferit leziuni corporale.

La locul indicat s-au deplasat de urgenta politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale si Serviciului Criminalistic care, dupa efectuarea primelor verificari au stabilit ca, la orele 5.00, in respectivul local, intre numitul M.V. (23 de ani), din Braila, si mai multe persoane din anturajul lui a izbucnit un conflict pe timpul caruia M.V., care se afla sub influenta alcoolului, l-a lovit cu pumnii pe S.N. si reciproc s-au lovit cu obiecte din cafe-bar, producandu-si unul altuia leziuni. Pe timpul scandalului, a fost lovit si G.I., toti trei prezentandu-se la Spitalul Judetean Braila, pentru ingrijiri medicale, fara sa fie necesara internarea.

Prejudiciul creat in local, estimat de partea vatamata, este in valoare de 5.000 de lei. Niciunul dintre cei implicati in conflict nu a dorit sa depuna plangere penala pentru infractiunea de lovire.

Dupa definitivarea cercetarilor, in sarcina numitului M.V. s-a retinut savarsirea infractiunilor de distrugere si ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, in aceeasi zi fiind retinut pentru 24 de ore, pe baza de ordonanta, si introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Braila.

A doua zi, Parchetul de langa Judecatoria Braila l-a prezentat pe cel retinut Judecatoriei Braila cu propunere de arestare preventiva pentru comiterea infractiunilor amintite. Instanta de judecata a respins propunerea si a dispus fata de acesta masura obligarii de a nu parasi localitatea de domiciliu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-