Published On: sâm, Dec 10th, 2011

S-a incheiat competitia “Cupa Brailei”

Share This
Tags

*Dupa spectacolul oferit in jocurile pentru “Cupa Brailei”, liceenii care s-au clasat pe primele trei locuri au fost premiati

In acest weekend la Sala Polivalenta din Braila a avut loc finala competitiei sportive “Cupa Brailei”, eveniment organizat cu sprijinul Cosiliului Judetean Braila. Liceenii braileni au avut ocazia sa demonstreze aptitudinile sportive si intr-un final sa fie premiati de catre primarul Aurel Simionescu si Presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu.  Pe parcursul meciurilor, tinerii condusi de spiritul competitivitatii, s-au dedicat intru totul pe teren, reusind sa dea o lectie si spectatorilor despre ceea ce inseamna ambitie, dorinta si devotament fata de sport. Pe langa cupele date celor care au ocupat un loc pe podium, au mai fost premiati si profesorii indrumatori, dar si cei mai buni atacanti si portari. Publicul nu a fost nici el uitat, autoritatile brailene organizand o tombola unde spectatorii au putut castiga cate o minge de fotbal, de volei sau de baschet sau cate un trening.

“Eu sper ca si in anii viitori sa avem puterea sa organizam in continuare astfel de actiuni, pentru ca sportul e bun pentru noi toti, mai ales pentru sanatatea noastra,” a declarat primarul Aurel Simionescu.

Presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu s-a declarat multumit de modul in care s-a desfasurat aceasta competitie si de faptul ca tinerii braileni sunt pasionati de sport. “Ideea pe care am avut-o in urma cu multi ani, sa organizam aceasta competitie la Braila, cred ca a fost un lucru bun pentru toti brailenii, pentru elevi dar si pentru profesori. Am reusit sa descoperim si cativa jucatori talentati de valoare care evolueaza la CF Braila  si eu cred ca putem mai mult,” a declarat dupa decernarea premiilor presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-