Published On: lun, Dec 19th, 2011

Politistii braileni in rol de “Mos Craciun” pentru copiii institutionalizati

Share This
Tags

Ca in fiecare an, in preajma sarbatorilor de iarna, politistii braileni s-au gandit sa le aduca zambete pe chipuri, prin oferirea de daruri din partea lui Mos Craciun, copiilor institutionalizati carora soarta nu le-a suras, dar si micutilor cadrelor din Inspectoratul de Politie Judetean Braila.

Azi, incepand cu orele 14.00, la Casa „Fulda”, situata in Cartierul Viziru I, din municipiul Braila, 90 de copii de la complexul de tip familial, din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Braila, ii vor intampina pe politistii in uniforma care le vor aduce cadouri.

Maine, 21 decembrie a.c., la orele 13.00, Mosul ii asteapta pe copiii politistilor la sediul Fundatiei „Ancheta” , din statiunea Lacu-Sarat Braila.

Cadourile vor fi oferite din fondurile Corpului National al Politistilor Braila, Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual Braila, Asociatiei Internationale a Politistilor-Sectia Braila si Asociatiei de Intrajutorare a Politistilor Braileni.

Ana-Maria Niculescu

Comentarii

comentariu

About the Author

-